Dobre novice – v novi Popolni pisarni

Izobražujemo

Sodobni trend flipped oz. obrnjenega učenja, ki je bil glavna tema letošnje konference Edid, spodbuja sodelovalno delo, aktivno spopadanje z izzivi, izmenjavo izkušenj in odgovornost za učenje. Te pristope bo uporabila tudi prva zadružne šole pri nas, nastala v sklopu Razvojne zadruge eTRI, ki bo ponujala trajnostne vsebine, potrebne za razvoj zelenih delovnih mest in uspešnejši razvoj zadružništva pri nas. Programe Zadružne šole bodo izvajale 3 iniciative: 3R, eTRI zdravje in IT iniciativa, namenjeni pa bodo tako podjetjem in posameznikom, ki želijo spremeniti navade na področju ekologije in ergonomije. Vpisi bodo mogoči še v tem letu.

edid-logo-2-12Vključujemo

Lumu – merilec svetlobe je živ dokaz, da lahko slovenski inovativni izdelki z visoko dodano vrednostjo na trg stopijo nadvse povezovalno. Mlada ekipa razvijalcev se zaveda pomembnosti socialne vključenosti ranljivih skupin, zato je v proces dela povabila Zavod Jazon in njihovim varovancem omogočila pravico do dela.

_DSF3109
Zmagujemo

3R iniciativa je v letošnjem letu doživele lep razcvet in bila deležna mednarodne nagrade Fundacije Unicredit, na Simobil elevator pitchu pa je navdušila s 3. mestom med 70 sodelujočimi podjetniki. Prav tako se je uspela uvrstiti med finaliste Reinovator izziva Zavoda Viva, v ožji izbor za Okoljsko nagrado 2013 časnika Finance in finaliste tekmovanja Družbena inovacija 2013 v sklopu konference 4. Dnevi socialne ekonomije 2013. Čestitke ekipi!

62339_585238534881253_1938695732_n

Decembrsko številko revije Popolna pisarna si lahko preberete tudi tukaj!

Screen Shot 2013-11-28 at 10.06.54

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s